Geamul este dublu sau numai o foaie .Cum este mai bine?Care este distanta dintre geam si sita ? Care este dimensiunea optima a ochilor sitei. Multumesc mult.FELICITARI.
Geamul este dublu. Distanta dintre geam si sita este destul de mare, nu am masurat-o iar acum nu mai umblu ca e protejat contra zapezii. Sita este din cea cu ochiuri mari, prin care poate trece albina, dar care are avantajul ca este foarte groasa. Bostina o raclez atunci cand este inca calda. Cand se imbacseste prea tare, scot sita din topitor si pun flacara de la arzator in functiune s.a.m.d.
Topitorul este facut fara a lua in calcul tot felul de detalii tehnice. Rama de termopan a cedat si am inlocuit-o dupa cum se vede din fotografiile atasate mai la urma. Ceea ce am urmarit a fost capacitatea. Intre geam si sita peste care se pun fagurii este un spatiu destul de mare si intra ceara cat cuprinde. In cazul descapacelii limita este jgheabul de jos in care curege ceara. Acesta cand se umple trebuie schimbat si.. abia apoi pus un nou rand de ceara. Pana acum sunt foarte multumit de topitor. Singura grija pe care mi-o fac este sa nu-mi sparga geamul o eventuala ploaie cu piatra. De aceea, l-am prevazut cu o folie care il acopera ca o copertina pe perioada cat nu sunt in stupina sau nu este folosit.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.